69597966_2343040459240980_4842759167372427264_o.jpg

Venneforening

Et anlegg som dette med sine mangfoldige bruksområder må ha en venneforening som kan bidra til at driften går rundt. Er du interessert i å bidra og å vær emed i venneforeningen så ta deg tiden til å lese gjennom og meld deg inn i forumet vårt.

 

Oppgaver for venneforeningen vil være å drifte hytta. Tanken er at de skal være åpent for allmennheten hver søndag, hvor turgårere kan ta en rastepause, kjøpe en varm kaffe eller vafler m.m. Driften av dette vil bli organisert av vennforeningen i form av vaktlister. Vaktlistene vil bestå av venneforeningen selv, samt andre blant annet skoler og barnehager, firma eller andre organisasjoner som ønsker å disponere dagsturhytta andre dager i uken. Dette er som en gjenytelse for lån av hytta. Venneforeningen vil også være med og bidra til at området rundt hytta er fint, samt å se til at vedlikehold av gjennomføres.

 

Alle kan bli medlem av venneforeningen til Vaffelbua. Eneste kravet er innbetaling av medlemskontigent på 150 kr pr år.

 

Medlemmer er viktig for venneforeningen og ditt bidrag kan være alt fra å bare være medlem til en mer aktiv rolle. 

 

For å melde deg inn må du først registrere deg via dette skjemaet Registrering Venneforeningen Vaffelbua eller på Facebook ved å trykke her: Vaffelbuas Venneforening registrering